7 de juliol de 2019
D’11.30h a 13.45h
Per a adults i famílies a partir de 14 anys
Activitat gratuïta
Parc de Can Mercader


El Departament de Patrimoni de l’Ajuntament de Cornellà torna a programar, el proper diumenge 7 de juliol de 2019, el joc d’investigació històrica El misteri de Can Mercader, creat i dinamitzat per Tot Jugar. Els jugadors es convertiran en historiadors encarregats de resoldre un trencaclosques que s’allarga durant gairebé 100 anys.

Es tracta d’una manera única de conèixer aquest magnífic parc de l’àrea metropolitana, a la vegada que es descobreix la fascinant història de la família Mercader, del seu servei i del seu entorn més pròxim, una autèntica font de mites i enraonies a la ciutat de Cornellà. El 90% del joc es basa en fets i testimonis històrics documentats.

L’activitat està recomanada a partir de 14 anys. Començarà a les 11.30h i durarà unes dues hores i quart. És totalment gratuïta, però cal inscripció prèvia escrivint a museumercader@aj-cornella.cat o trucant al 93 474 51 35 de 10h a 14h. Arribareu al parc molt fàcilment amb la línia 5 del metro o per la sortida 15 de la ronda de dalt.

 


Regala Tot jugar!

regala Tot Jugar
Col·laboradors
 
  • Fent País
  • botigues col·laboradores
  • cases rurals col·laboradores
  • equips humans que han col·laborat
Les nostres arrels

Colònies per a saber-ho tot sobre l'asma