A TOT JUGAR creem i dinamitzem jocs d’enginy i/o habilitat per a persones de totes les edats, però principalment adreçats al públic jove i adult. Perquè estem convençuts que fer-se gran no ha de significar deixar de jugar!

"S'aprèn més d'una persona en una hora de joc que en cent hores de conversa."
Plató


Jugar és una experiència vital intensa. Jugar és viure una història –èpica, màgica, dramàtica, adrenalínica...– en primera persona. De la mateixa manera que el cinema, el teatre, la literatura o la música ens apropen a relats que ens emocionen, el joc ens endinsa en un món únic afegint el repte de convertir-nos en protagonistes i fer-nos viure la història a la pròpia pell. Jugar deixa petja. La vivència en primera persona es manté com un record persistent. Tots hem après a relacionar-nos amb el nostre àmbit familiar, material, social i cultural a través del joc. És jugant com ens esbargim, aprenem i millorem

"La fórmula de l'èxit és treball + joc + silenci."
Albert Einstein


Tot i que tenim una experiència àmplia en la creació de jocs, TOT JUGAR neix l’any 2013 de la mà de dos amics del misteri, amants de l’estratègia i enamorats de l’adrenalina que genera el llançament d’un dau.

Vine a jugar amb nosaltres!

Josep Izquierdo i Martí Lucas, premi Hispa-Dau 2018 pel joc Sherlock Q system


 


Regala Tot jugar!

regala Tot Jugar
Col·laboradors
 
  • Fent País
  • botigues col·laboradores
  • cases rurals col·laboradores
  • equips humans que han col·laborat
Les nostres arrels

Colònies per a saber-ho tot sobre l'asma