Arriba la segona temporada de la sèrie Q i canvia de nom
 
q
     Editorial: GDM games    Durada aprox: 1 hora    D'1 a 8 jugadors    PVP: 8€    Diverses dificultats

Ja és a la venda la segona temporada de jocs Q, ara rebatejats amb el nom SHERLOCK, una sèrie de jocs de taula d’investigació, en format baralla de cartes, creats per en Josep i en Martí i editats per GDM Games

Aquesta nova temporada consta de tres casos, que es venen per separat a un preu de 8€: Paradero desconocido i 13 rehenes, de nivell mitjà, i Propagación, de nivell expert, se sumen als ja coneguts Última llamada i La tumba del arqueólogo, de nivell mitjà, i Muerte el 4 de Julio, de nivell expert. A l’estil dels jocs que Tot Jugar ofereix habitualment, es tracta d’aventures d’investigació cooperatives, en què cal destriar la informació rellevant de la que no ho és per tal de deduir el que ha passat i resoldre el cas amb el màxim número de detalls.

A més, la sèrie de jocs ha estat guardonada amb el premi al millor joc d'edició espanyola del 2018! L'entrega de premis es va celebrar el 23 de novembre emmcarcada en el festival DAU Barcelona.
qPer saber-ne més, us recomanem que doneu un cop d’ull al vídeo tutorial elaborat pel bloc Consola y tablero. També podeu escoltar els àudios introductoris dels tres casos o fer una repassada als comentaris i ressenyes que anem retuitejant.

 


Regala Tot jugar!

regala Tot Jugar
Col·laboradors
 
  • Fent País
  • botigues col·laboradores
  • cases rurals col·laboradores
  • equips humans que han col·laborat
Les nostres arrels

Colònies per a saber-ho tot sobre l'asma